Meet & Greet at the Pink Forum café

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Vertel het door! Je bent op woensdag 27 maart van harte welkom bij de opening van het Pink Forum Café in Zoetermeer. In het Pink Forum café ontmoet je nieuwe vrienden en vriendinnen.

Maandelijks is er een LHBTQI meeting speciaal voor Zoetermeerders, en LHBTQI’s uit de regio. Ben jij lesbisch, homoseksueel, biseksueel of transgender, dan is ons café ook voor jou een plek waar je jezelf kunt zijn. Het Pink Forum café is vanaf 27 maart iedere laatste woensdag van de maand van 16.00 -18.00 uur open.

Tijdens de eerste meeting, neemt woordkunstenaar Naomi Veldwijk je mee in een voordracht van Spoken Word. Ook zal zij een korte workshop geven om je eigen gevoelens via Spoken Word op papier te zetten. Naomi Veldwijk is een persoonlijke, motiverende, soms shockerende, docerende en altijd eerlijke schrijvende performer. Ze praat graag over onderwerpen waar anderen niet graag over praten. Haar ongeremdheid heeft haar al op veel plekken gebracht zoals IFFR Black Rebels, 3FM, de Rotterdamse en Amsterdamse Schouwburg. Nu komt ze speciaal in Zoetermeer bij de opening van het Pink Forum Café, dus mis het niet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen