Ronn van Etten zingt oude en nieuwe protestliederen

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Zoetermeerse zanger Ronn van Etten zingt op zaterdag 13 oktober in het Forum bekende en onbekende protestliederen. Speciaal voor de Maand van de Geschiedenis met het thema Opstand. Protesten zijn er in veel vormen en over veel onderwerpen.

Ronn van Etten neemt ons met gedichten en muziek mee door verschillende vormen van protest, waarvan sommigen misschien minder voor de hand liggen qua onderwerp. Ronn start om 14.00 uur en de toegang is gratis.

Activiteiten tijdens de Maand van de Geschiedenis De Maand van de Geschiedenis is het grootste geschiedenisevenement van Nederland. Landelijk wordt de geschiedenis in honderden culturele, toeristische, literaire organisaties onder de aandacht gebracht bij miljoenen Nederlanders. In het Forum is in oktober veel te doen met het thema Geschiedenis. Een greep uit alle andere activiteiten: Cultuurlezing over het Tapijt van Bayeux, gedichten over opstand en geschiedenis van de Werkgroep Poëzie zijn te zien op een groot scherm, tentoonstelling: Opstand in 1574 van het Historisch Genootschap Oud Soetermeer en een lezing over Het einde van de Eerste Wereldoorlog en hoe het verder ging.

Bekijk het hele programma online op www.bibliotheek-zoetermeer.nl. Meer algemene informatie over de Maand van de Geschiedenis is te vinden op www.maandvandegeschiedenis.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen