Streetwise.object01 – Ontmoet de kunstenaars

Foto: Terra Art Projects

Het zal je niet zijn ontgaan: op het grote leegstaande gebouw aan het ‘Kinderen van Versteegplein’ zijn 10 street art kunstenaars de afgelopen weken in weer en wind bezig (geweest) om een mural van ruim 1400 m2 te realiseren. Een ware explosie van typografie, patronen, realistisch werk en kleurrijke figuren.

Kom op zaterdag 30 september meer te weten over Streetwise.object01, het grootste street-art kunstwerk van Nederland! Tobias Becker Hoff van de Urban Art Studio vertelt meer over dit unieke project. Ook kun je vragen stellen aan de aanwezige kunstenaars.

Street art kunstenaars

De Urban art Studio en Terra Art Projects nodigden landelijk bekende street art kunstenaars uit voor deze enorme klus. Denk bijvoorbeeld aan de duo’s Bier&Brood en Karski&Beyond, Saïd Kinos, I am Eelco, Micha de Bie, Sjors Kouthoofd, Vincent Schoonhoven en Tobias Becker Hoff. Deze eigenzinnige jonge mensen weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van street art. Zij hebben ieder een kenmerkende eigen stijl, die op waanzinnige wijze wordt verenigd.

Informatie

  • Datum: zaterdag 30 september
  • Tijd: 16-17 uur
  • Locatie: Restaurant Golden Tulip Hotel (Kinderen van Versteegplein 18, gelegen naast de locatie van Streetwise.object01)
  • Aanmelden is niet nodig
  • Facebook: www.facebook.com/Streetwise079
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen