Extra ingelast Zoetermeerse Varias en Fancy Blue

Foto: Buurtvereniging Buytenrode

Dit jaar bestaat Buytenrode maar liefst 40-jaar en om hier aandacht aan te besteden en te vieren zijn er voor de komende periode veel evenementen georganiseerd. Een van de onderdelen betreft een jamsessie te houden op zaterdag 9 september. Extra ingelast vanaf 18:00 uur is een optreden van de Zoetermeerse Varias Band en van 20:30 tot middernacht een vrij toegankelijk concert van Fancy Blue.

Zo zal de Zoetermeerse ‘Varias Band’ vanaf 18.00 uur met heerlijke blues, Rock en Country rock zorgdragen voor een ‘warming up’ met aansluitend een spetterende jamsessie welke plaats zal vinden tussen 19.00 uur en 20:00 uur.

Daaropvolgend zal de band “Fancy Blue” tot in de kleine uurtjes de aanwezigen verwennen met heerlijke Pop, Rock en Bluesmuziek, zij bieden dit aan in het kader van het jubileumjaar.

Fancy Blue

Fancy Blue speelt diverse muziekstijlen. Van Bessie Smith tot Amy Winehouse, van BB king tot Anouk en waagt zich aan diverse muzikale stijlen overgoten met een eigen sausje. Fancy Blue bestaat uit vijf bandleden, Carien (zang), Maarten (leadgitaar en bluesharp), Frits (slaggitaar en zang), Chris (basgitaar) en Koos (drums).

Deelname en entree is kosteloos en zal worden aangeboden door de vereniging. Vanzelfsprekend bent u met vrienden, familie of bekenden uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De bar van de vereniging zal geopend zijn voor een heerlijk drankje en/of hapje voor een zeer schappelijke prijs.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen