Jammers gezocht

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Dit jaar bestaat Buytenrode maar liefst 40-jaar en om hier aandacht aan te besteden en te vieren zijn er voor de komende periode veel evenementen georganiseerd. Een van de onderdelen betreft een jamsessie te houden op zaterdag 9 september.

Varias Band

Zo zal de Zoetermeerse ‘Varias Band’ vanaf 18.00 uur zorgdragen voor een ‘warming up’ met aansluitend dan de eerder genoemde jamsessie welke plaats zal vinden tussen 19.00 uur n 20:00 uur. Daaropvolgend zal de band “Fancy Blue” tot in de kleine uurtjes de aanwezigen verwennen met heerlijke Pop, Rock en Bluesmuziek, zij bieden dit aan in het kader van het jubileumjaar. Buytenrode is nu nog op zoek naar muzikanten welke voor deze jamsessie een actieve bijdrage kunnen en willen leveren.

Wilt u meedoen?

De Varias Band is hiervoor bereid gevonden eenvoudige standaardapparatuur, inclusief drumstel en mengpaneel voor dit evenement beschikbaar te stellen. Wel is het prettig wanneer u een actieve bijdrage wilt leveren, dit vooraf even aan de organisatie door te geven. Zij zullen dan de repertoirelijst van de Varias Band aan u toesturen. U kunt dan aangeven bij welk(e) nummer(s) u bij de Varias Band wilt aansluiten. Mocht u zelf een nummer graag ten gehore brengen welke hier niet bijstaat, kunt u dat ook aan ze doorgeven. Ze zullen dan kijken of deze alsnog toegevoegd kan worden aan de lijst.

Jamsessie aanstaande 9 september tussen 19:00 en 20:00 uur met programma aanvang 18:00 uur en sluiting rond 23:30 uur

Deelname en entree is kosteloos en zal worden aangeboden door de vereniging. Vanzelfsprekend bent u met vrienden, familie of bekenden hierbij ook van harte welkom als toehoorder. De bar van de vereniging zal geopend zijn voor een heerlijk drankje en/of hapje voor een zeer schappelijke prijs.

Informatie

Buurtvereniging Buytenrode is gelegen aan de César Franckrode 60 (ingang aan de achterzijde) wijk 17 Buytenwegh te Zoetermeer. Voor nadere informatie kunt u bellen naar de buurtvereniging onder telefoonnummer 079-3518298 of kijk op de site www.buytenrode.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen