Burgemeester Bezuijen over de versoepelingen van de coronamaatregelen

Burgemeester Michel Bezuijen
Burgemeester Michel Bezuijen
Foto: Gemeente Zoetermeer

In het Stadsnieuws van deze week zit een boodschap van burgemeester Michel Bezuijen aan de Zoetermeerse inwoners over de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen.

Dit is het bericht:

Beste Zoetermeerders,

 Volgende week, vanaf woensdag 28 april, gaan de langverwachte corona versoepelingen in. Stap één van het openingsplan, waarbij er iets meer ruimte gaat komen. Geniet én blijf alert wil ik u graag meegeven.

Ondanks de goede inzet van veel inwoners daalt het aantal coronabesmettingen in onze stad namelijk nog niet. En de situatie in het LangeLand ziekenhuis is nog uiterst zorgelijk, net als in veel ziekenhuizen in Nederland. Daar heb ik, net als u, zorgen over. ‘Zonder risico’s gaat het niet’, gaf premier Rutte aan tijdens laatste de persconferentie over de versoepelingen. Het is en blijft een feit dat het coronavirus nog onder ons is. Blijft u daarom alstublieft opletten, ook nu we gelukkig iets meer de ruimte krijgen.

Steeds meer mensen hebben of krijgen binnenkort hun vaccinatie tegen corona. Dat is van groot belang om nog verder uit de lockdown te komen. Voor deze vaccinatie kunt u sinds kort terecht in onze eigen stad, in het Silverdome.

Beste Zoetermeerders, let goed op u zelf en op elkaar. Denk aan de basisregels: was uw handen, houd afstand tot anderen en ga niet naar drukke plekken. Heeft u klachten? Blijf dan thuis en laat u testen. Oók als u gevaccineerd bent. Blijf gezond en kijk ook in deze periode alstublieft naar elkaar om.

Michel Bezuijen
Burgemeester van Zoetermeer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen