Hulp bij de CoronaMelder

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Vanaf 25 september zal er iedere vrijdag van 14:00 tot 16:00 uur de mogelijkheid zijn om vragen te stellen over de nieuwe app: De CoronaMelder. Dit zal gebeuren via de digitale hulpbalie, die gevestigd is in het Forum.

Het is een rare periode; het Corona-virus heeft de wereld volledig op zijn kop gezet. Er wordt gewerkt aan het maken van een vaccin, maar tot die tijd proberen overheden over de hele wereld het virus zo goed mogelijk in te dammen. Eén van de maatregelen die de Nederlandse overheid daartoe wilt introduceren, is het gebruik van een speciale app: de CoronaMelder.

De digitale hulpbalie van Bibliotheek Zoetermeer biedt hulp bij het installeren van de app. Vragen over je privacy kun je hier stellen. Je kunt er ook terecht voor ondersteuning bij het maken van een weloverwogen keuze de app wel of niet te downloaden.

Om gebruik te maken van de digitale hulpbalie, kun je je aan te melden bij de balie van de bibliotheek of via de website www.forumzoetermeer.nl. Iedere vrijdag van 14:00 tot 16:00 uur is de balie open om je te helpen met al uw digitale vragen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen