Het is weer vakantietijd

Foto: A12 Taxi

De vakantietijd is weer aangebroken. Velen zullen weer gaan genieten van een vakantie in het binnenland of buitenland. De aanvoer naar het vliegveld Schiphol zal hopelijk niet zo zijn als verleden jaar waarbij mensen in lange wachtrijen stonden om naar de gate te komen of dat toen ze weer thuis kwamen lang hebben moeten wachten op hun koffers wegens personeelsgebrek bij de kofferafhandeling.

De taxiservice, A12 Taxi Zoetermeer, heeft daar best wel veel last van gehad en daardoor was de planning erg rommelig en eigenlijk niet planning-baar.

Gelukkig is het dit jaar veel beter, maar toch nog op sommige dagen uitzonderlijk lang wachten.

Voor deze taxiservice zoeken wij nog steeds een aantal chauffeurs die een schoolroute willen rijden, maar ook voor het reguliere taxi werk. We zijn een 24/7 bedrijf.

Ook voor het café Tapperij Seghwaert zijn we op zoek naar een vriendelijke barvrouw/ man die het team wil komen versterken voor 2/3 dagen per week. De bezorgservice, Flits Delivery, kan ook nog wel een man/ vrouw/ student /gepensioneerde gebruiken voor het bezorgen van Bloemen en/of taarten bij de klant in de regio deels in Zuid-Holland. Dit is een parttime functie met zondag vrij en werktijden tussen 08.00- 18.00

Spreekt één van bovenstaande functies je aan dan komen we graag in contact met je via mail [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen