Auto Kuipers genomineerd voor Bovag titel Beste Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2023

Foto: Auto Kuipers

BOVAG houdt jaarlijks een verkiezing voor het beste onafhankelijke autobedrijf. Een onafhankelijke vakjury selecteerde het Zoetermeerse autobedrijf, samen met nog negen bedrijven. Auto Kuipers behoort hiermee tot de top tien van dit moment. Eigenaar Melvin Kuipers voelt zich enorm vereerd met deze nominatie.

Beste Autobedrijf van Zuid Holland

Het bedrijf is door de Bovag al eerder uitgeroepen tot Beste Autobedrijf van Zuid Holland, toen nog gevestigd in het oude pand. Kuipers verhuisde in maart 2022 naar een nieuwbouwpand aan de Wiltonstraat 2a. Een pand van de toekomst met 267 zonnepanelen, 12 bruggen, een grote showroom én een wasstraat. Melvin heeft nog een vestiging samen met zijn broer Jordy in Scheveningen en opende begin deze maand een derde vestiging samen met Glenn Mourik in Leidschendam.

Eigenaar Melvin Kuipers vertelt trots: “We voelen ons super vereerd met deze mooie plek in de top 10. Een bekroning op het harde werken. Binnen ons bedrijf helpen we klanten, zoals we zelf geholpen willen worden: eerlijk, persoonlijk en tegen een betaalbare prijs. We hebben een geweldig team, die van iedere dag een feestje maakt. Dit is voelbaar als je bij ons binnen stapt. Iedere vrijdag sluiten we de werkweek af met een vrijdagmiddagborrel, die zal deze week nog feestelijker zijn.”

Om de finale te halen, wordt Auto Kuipers de komende tijd onder de loep genomen door een onafhankelijke keuringsinstantie. Ook heeft het bedrijf inmiddels bezoek gekregen van één of meerdere mystery shoppers. De resultaten van beiden worden beoordeeld door de vakjury, die vervolgens bepaalt welke drie bedrijven doorgaan naar de finale. De finalisten worden eind juli bekend gemaakt, waarna de vakjury de winnaar selecteert. De winnaar van de titel wordt bekend gemaakt op 3 oktober 2023 tijdens het jaarlijkse congres van BOVAG.

Over Auto Kuipers

Auto Kuipers is al bijna 15 jaar een begrip in Zoetermeer en omgeving. Het bedrijf werd een paar jaar geleden door de Bovag uitgeroepen tot Beste Garage van Zuid Holland. Ook is het bedrijf door vergelijkingssite BesteGarage.nl al eerder uitgeroepen als ‘Topper’. Auto Kuipers is een onafhankelijk autobedrijf waar je terecht kunt voor onderhoud, reparaties, schadeherstel, APK, (les)autoverhuur, occasions, chiptuning, velgen, trekhaken en veel meer. De kracht van het bedrijf zit in de persoonlijke service, betrouwbaarheid, advies voor ieder budget en de kwaliteit tegen scherpe tarieven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen