Eten met gemak verder onder de naam Maaltijd Thuis

Foto:

Eten met gemak is met ingang van 18 juli in een nieuw jasje gestoken. Het bedrijf gaat verder onder de nieuwe naam Maaltijd Thuis.

Daarmee wordt het bedrijf een maaltijdservice onder de vlag van Albert Heijn. Maaltijd thuis blijft de maaltijden in onze eigen keuken bereiden met de kwaliteit die men gewend is. Ze blijven met dezelfde bezorgers op uw locatie of bij uw cliënten/patiënten en aan huis bezorgen op hetzelfde tijdstip. Ook aan de vrijheid van zelf de maaltijd samenstellen veranderd niets.

Maaltijd Thuis is trots dat het met Albert Heijn gaat samenwerken. Bij Albert Heijn geloven ze dat lekker, gezond en gevarieerd eten heel belangrijk is. Daarom heeft Albert Heijn de missie: Samen eten bereikbaar maken. Voor iedereen; ook voor degene die net een beetje extra hulp en aandacht nodig heeft. Daar sluiten de verse maaltijden en de persoonlijke service van Eten met gemak heel goed op aan.

Wytze Sloot

Wat u gaat merken van de samenwerking met Albert Heijn? Eigenlijk niets. Dat wil zeggen, zowel de kwaliteit als ook de persoonlijke service blijven op huidige hoge niveau en we werken zeven dagen per week aan het behoud van louter tevreden klanten.

Maaltijd Thuis gaat samen met met Albert Heijn aan de slag voor nog meer variatie binnen ons maaltijdaanbod en waar mogelijk het verbeteren van de dienstverlening op het gebied van eten, drinken, gezondheid en duurzaamheid. Zodat uw patiënten en cliënten elke dag kunnen blijven genieten van het leven, zo lang en vitaal mogelijk.

(advertorial)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen