Winkelen bij de Modefabrique via Facebook

Foto: De Modefabrique

De Modefabrique in Rokkeveen heeft vorige week besloten om de winkel te sluiten vanwege het coronavirus. “Omdat we onze verantwoordelijkheid moeten nemen voor onze klanten en voor ons zelf. De verkoop gaat nu via onze Facebook-pagina. We plaatsen zoveel mogelijk items op Facebook tegen nog aantrekkelijkere prijzen en hebben veel acties. Bezorging in heel Zoetermeer is gratis” vertelt Sharon, eigenaresse van de Modefabrique.

De Modefabrique is een dames & kinderkleding winkel met betaalbare mode volgens de laatste trends. 20 April 2020 bestaan zij een jaar en sinds 1 maand verkopen ze ook baby/kinderkleding en accessoires.

Twee keer per week kunnen klanten van de winkel privé komen shoppen. Afspraak hiervoor kan gemaakt worden via de Facebook-pagina. “Wij nemen voor elk bezoek ruim de tijd en volgen de maatregelen van het RIVM. We zijn onze klanten super dankbaar dat ze hier gebruik van maken en dat er ook online via Facebook veel wordt besteld! Zonder hun kunnen we dit niet…”

“Het is een hele moeilijke periode. Die we met elkaar door moeten komen. Gezondheid staat op nummer 1! We hopen binnenkort de deuren van onze winkel weer open te gooien voor een hoop gezelligheid en kopjes koffie. Voor nu gaan we door via Facebook, dus volg De Modefabrique!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden