Hoveniersbedrijf zet de zorgverleners van wijk Rokkeveen in het zonnetje

Foto: Hoveniersbedrijf M. van der Spek Groep

Als blijk van waardering voor de zorgverleners, biedt hoveniersbedrijf M. van der Spek Groep tijdelijk gratis tuinonderhoud aan. Als zorgverlener in de wijk Rokkeveen kun je je aanmelden om het onkruid in je tuin te laten verwijderen of het gazon te laten maaien.

Als wijkaannemer voor Rokkeveen, betekent M. van der Spek Groep deze tijd iets extra’s voor de particulieren in de wijk. Voor de mensen die in de zorg werken en minder tijd kunnen verlenen aan het onderhoud van de tuin, is er nu gratis hulp. Het hoveniersbedrijf zet de zorgverleners letterlijk en figuurlijk in het zonnetje. Want juist in deze tijd is het extra fijn om na een zware werkdag even tot rust te komen in een onderhouden tuin en te genieten van de bloeiende natuur.

M. van der Spek GROEP is een hoveniersbedrijf uit Benthuizen en onder andere de wijkaannemer in Rokkeveen. Op de website van het hoveniersbedrijf kun je een contactformulier invullen. Wanneer je als partners beiden in de zorg werkt, of alleenstaand bent en werkzaam in de zorg, kun je gratis gebruik maken van deze service.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden