Winkeliers Dorpsstraat open en roepen op om veilig de winkels te bezoeken

Foto:

De winkeliers van de Dorpsstraat schrijven op hun Facebook-pagina: “In deze tijden zijn wij heel blij met jullie bezoek en waarderen wij het dat jullie de kleine ondernemer een hart onder de riem steken. Blijf dat vooral doen, want zij kunnen jullie steun hard gebruiken!

in de Dorpsstraat zijn diverse speciaalzaken waar je nog gewoon je boodschappen kunt doen en brood, verse groenten, kaas, vlees en vis kunt vinden. Ook kun je in de Dorpsstraat terecht voor spelletjes om de kinderen mee bezig te houden, een bloemetje om het thuis gezellig te maken, bestel je een take-out menu van jouw favoriete restaurants en staan vele andere ondernemers nog elke dag voor je klaar.

De winkeliers van de Dorpsstraat vinden het fijn dat jullie gebruik maken van de diversiteit in onze straat en bedanken hun bezoekers daarvoor.

Bezoeker moeten zich aan de richtlijnen houden

Wil je naar de Dorpsstraat komen om te shoppen? Dan vragen de winkeliers aandacht voor een paar belangrijke zaken:

  • Ben je verkouden of ziek, kom dan niet
  • Hou afstand van elkaar in de winkel én in de rij
  • Kom het liefst alleen in plaats van met het hele gezin
  • Check vooraf bij je favoriete winkel de openingstijden, want sommige ondernemers hebben noodgewongen hun openingstijden moeten aanpassen
  • Betaal zoveel mogelijk met pin om hand-op-hand contact te vermijden

het Social Media-team van de Dorpsstraat wenst iedereen – bezoekers én ondernemers van de Dorpsstraat – heel veel sterkte toe de komende tijd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden