Mediabedrijf biedt ZZP-ers en ondernemers hulp aan bij online zaken doen

Foto: Timpaan ICT (pixabay.com)

Timpaan ICT kopt op de website: “Vanwege de problematiek voor veel ondernemers in deze contactloze tijd, bieden we ZZP-ers en MKB hoge kortingen op het ontwerpen van websites.”

In tijden van het coronavirus wil Timpaan ICT mensen helpen die vanuit een gewone situatie vanuit huis moeten werken of het online zaken doen willen uitproberen. Het bedrijf is gespecialiseerd in webdesign en onderscheidt zich in de markt door het beheer en onderhoud. “Online zonder zorgen” heet het concept dat in de markt gezet is. Timpaan ICT biedt drie concepten van websites aan. Van een goedkope tot duurdere varianten.

De webdesigner geeft aan dat het ontwerpen en online brengen van een nieuwe website niet het einde van het traject is. Timpaan ICT wil een goed werkende website bieden en klanten service bieden om de website op een goede manier te laten functioneren. Zij bieden daarom niet alleen webdesign, maar ook redactie, marketing, beheer en onderhoud van de website aan. Lees meer op de website van Timpaan ICT.

Een kans voor ondernemers die nog geen website hebben en online zaken willen gaan doen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden