Ondernemer van het jaar 2019: Bloemenwinkel Bossenwaard

Foto: Redactie Zoetermeer (nieuws.nl)

In 2019 hebben de lezers van zoetermeer.nieuws.nl iedere maand een ondernemer genomineerd als ondernemer van de maand. In december hebben onze lezers gestemd op de twaalf ondernemers van de maand en onze adverteerders.

De winnaar van de titel “Ondernemer van het jaar 2019” is Bloemenwinkel Bossenwaard geworden. Met een overduidelijke meerderheid (meer dan 50% van alle stemmen en twee maal zoveel als de nummer 2) stonden zij aan kop in de poll die op onze site is gehouden. Op 2 januari heeft zoetermeer.nieuws.nl de prijs uitgereikt aan de enthousiaste ondernemers achter Bloemenwinkel Bossenwaard.

Sandra Janzon en Bob Kremers¬†waren (terecht) trots op hun prijs. “Een bloemenwinkel met een echte fanschare”, zo zijn ze ooit door het Algemeen Dagblad genoemd. De bloemenwinkel heeft een echte sociale functie. Mensen komen er niet alleen langs om bloemen te kopen, maar ook voor een gezellig praatje. Zonder enige twijfel heeft Bloemenwinkel Bossenwaard de mooiste bloemen en platen voor een leuke prijs. Kortom: dit zijn ondernemers die hard meewerken om Zoetermeer tot een leuke en gezellige gemeente te maken (en te houden).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden