Ondernemer van de maand: Haarservice EEF

Eveline Scheltens
Foto: Eveline Scheltens

Haarservice EEF is ondernemer van de maand december geworden. Dit Zoetermeerse bedrijf kreeg de meeste ‘likes’ en andere berichten van onze lezers. In dit artikel stellen zij zichzelf in eigen woorden voor.

Eveline Scheltens

Haarservice EEF en Tapparfum by EEF

Ik stel graag haarservice-EEF en Tapparfum by EEF aan u voor. Wat leuk dat wij zijn verkozen tot ondernemer van de maand december. Een echte kroon op het werk wat ik al 30 jaar uitvoer en sinds kort doen met onze tapparfum.

Ik ben in 2009 begonnen met mijn eigen ambulante kapperszaak. Ik kom bij de mensen thuis. Mensen laat ik ervaren wat je in een kapperszaak ervaart, maar dan gewoon lekker thuis in de vertrouwde omgeving. Wil je geknipt worden, een kleurtje, een permanentje, een watergolf of iets wat je altijd in een kapperszaak liet doen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. De jaren ervaring hebben ervoor gezorgd dat mensen zich bij mij prettig voelen. Na ons vertrek uit het pittoreske Warmond (gemeente Teylingen) werk ik sinds 2015 in en vanuit Zoetermeer en omstreken.

In 2017 ben ik gestart met een parfumlijn. Tapparfum by EEF is parfum gebaseerd op hoogwaardige oliën en alcohol. Tapparfum by eef is net als vele van ons, groot fan van parfum, geuren en lekker ruiken.

Tapparfum Nederland heeft zich verdiept in de redenen waarom parfum vaak zo duur is. Na verschillende onderzoeken en calculaties zijn zij tot de conclusie gekomen dat de parfum zelf eigenlijk helemaal niet zo duur is, maar de dure marketing eromheen juist wel.

Wil je eens komen ruiken aan alle lekkere geuren of ben je op zoek naar de mogelijkheden die deze parfums bieden? Kijk dan op Instagram tapparfumbyeef of op onze Facebook-pagina haarservice-EEF. Ben je op zoek naar een kapster aan huis dan hoor ik je graag. Het lijkt mij geweldig om kennis te maken en jou te laten ervaren wat ik in huis heb op het gebied van knippen en parfums.

Bel naar Eveline Scheltens op nummer 06-15029886 of stuur een mail naar [email protected] Ik hoor en zie je graag, tot snel!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden