Winterbarbecue in Dorpsstraat

Foto: Patat & More

Zaterdag 21 december organiseerde Patat & More een winterbarbecue in de Dorpsstraat.

Verse frites van de beste kwaliteit aardappels, vergezeld van een culinaire topping zoals pulled pork, stoofvlees of pittige kip. Dat was een jaar geleden de gedachte bij het openen van de eerste vestiging van Patat & More in Nederland. Tot grote blijdschap van de eigenaren is het concept met groot enthousiasme ontvangen. In het eerste jaar na de opening zijn zij overspoeld met mooie reacties, recensies en berichtjes. Dat wilden ze vieren met de bezoekers aan de Dorpsstraat.

Zaterdag 21 december was deze speciale winterbarbecue. René Pomes, chef en het gezicht van Patat & More, liet zien dat goede frites en barbecue perfect bij elkaar passen. Zo demonstreerde hij onder andere hoe de pulled pork (een publieksfavoriet van onze vaste bezoekers) wordt bereid. Ook verraste de chef nieuwsgierige lekkerbekken die op de speciale winterbarbecue afkwamen met speciale toppings die een verrassende combinatie vormen met de frites.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0