Bloemenwinkel Bossenwaard: Ondernemer van de maand (juli)

Foto: Bloemenwinkel Bossenwaard

Bloemenwinkel Bossenwaard is ondernemer van de maand juli geworden. Dit Zoetermeerse bedrijf kreeg de meeste ‘likes’ en andere berichten van onze lezers. In dit artikel stellen zij zichzelf in eigen woorden voor.

Als eerste willen Bob en Sandra van Bloemenwinkel Bossenwaard alle klanten, lezers en vrienden hartelijk bedanken voor het stemmen op hun winkel. Ze vinden het echt geweldig dat zij dit door jullie hebben mogen bereiken.

Bloemenwinkel Bossenwaard is een klein zelfstandig bedrijf in de wijk Meerzicht. De specialiteiten zijn het maken van prachtig bloemwerk, bruidswerk en rouwwerk voor een betaalbare prijs. Ze leveren ook bloemwerk aan bedrijven en evenementen. De bloemen en planten worden dagelijks vers gehaald zodat de klant er gegarandeerd een week plezier van heeft.

Een luisterend oor, een goede service, een bloem voor de kinderen en zelfs een koekje voor de hond… bij Bob en Sandra is de klant echt nog koning. De eigenaren van de winkel zijn daar erg trots op.

Bloemenwinkel Bossenwaard is zed dagen per week geopend en is dagelijks bereikbaar via telefoon 079 – 3523397. Ook zijn zij bereikbaar via Facebook en Instagram.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden