€5,9 miljoen voor samenwerken aan duurzame innovaties in de landbouw

MONSTER - Voedselvernieuwersfeest
MONSTER - Voedselvernieuwersfeest
Foto: Provincie Zuid-Holland

De provincie daagt duurzame landbouwpioniers uit! Laatste ronde, nieuwe kansen. De provincie daagt landbouwpioniers uit om te werken aan innovaties voor de landbouwsector en vraagt om ideeën en projecten, waar ook subsidie voor beschikbaar is.

Bent u die duurzame landbouw pionier? Doe dan mee! Gedeputeerde Staten (GS) stellen deze periode – voor de laatste keer! – €5,9 miljoen subsidie beschikbaar uit het plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3).

Gedeputeerde Han Weber: “Alleen door samen te werken, kunnen wij de landbouw- en voedselketen in Zuid-Holland verduurzamen. We moeten nu doorpakken. Ik daag de duurzame landbouwpioniers uit om gebruik te maken van deze subsidie en samen de schouders eronder te zetten.”

U kunt subsidie aanvragen als (toekomstig) projectmatig samenwerkingsverband voor het uitvoeren van een innovatieproject, de gezamenlijke ontwikkeling van een projectplan of de oprichting van het verband.

De samenwerking richt zich op: versterking van de positie van de landbouwer, nieuwe marktconcepten en verdienmodellen, geringer grondstoffengebruik, gesloten kringlopen en behoud en versterking van de biodiversiteit.

Geïnteresseerd? De provincie denkt graag met u mee!

De POP3- subsidiemaatregel 2.7 samenwerking duurzame innovaties landbouw Zuid-Holland 2018 wordt 11 juni 9:00 opengesteld. U kunt tot 17:00 uur op 30 augustus 2018 uw aanvraag indienen.

Heeft u goede ideeën die volgens u voor subsidie in aanmerking komen en aansluiten bij de InnovatieAgenda Duurzame Landbouw? Mail naar [email protected]. Neem ook al contact op als uw plan nog niet klaar is. Zij helpen u graag.

Ze ondersteunen alle koplopers en vernieuwers in de Duurzame Landbouw met het Open Netwerk Voedselinnovatie Zuid-Holland. De ontwikkelde proeftuinen worden ondersteund door een kennisteam en door de community Zuid-Hollandse Voedselfamilies .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen