Uniek in Zoetermeer: Sport BSO Jump & Zo

Foto: Drie Ballonnen

15 januari 2018 startte kinderopvangorganisatie De Drie Ballonnen met een unieke Sport BSO; ‘Jump&Zo’ in Jump XL en Fitness en Racketclub Leyens. Deze locatie biedt opvang aan kinderen vanaf 7 jaar.

Op deze BSO biedt de kinderopvangorganisatie een bijzondere vorm van naschoolse opvang aan. Kinderen die naar deze BSO gaan kunnen tijdens de buitenschoolse opvang Jumpen bij Jump XL met een Jump-rittenkaart of met hun kidssportabonnement meedoen aan de kidssportlessen: trampoline fitnesse, Stunt & Tricklessen, Zumba, Streetdance of Kidssquash tegen gereduceerde tarieven. De kinderen kunnen vijf werkdagen per week, zowel tijdens de school als vakantieweken, hun BSO-abonnement gebruiken voor de kidssportlessen.

Meer over De Drie Ballonnen en Sport BSO Jump & Zo

De Drie Ballonnen verzorgt kinderopvang in heel Zoetermeer en bestaat ruim 25 jaar. Om ervoor te zorgen dat kinderen zich op een natuurlijke manier ontwikkelen, biedt de kinderop-vangorganisatie op alle locaties een gevarieerd activiteitenprogramma aan. Bovendien staat de organisatie bewust stil bij een gezonde leefstijl, met aandacht voor gezonde voeding en lekker veel bewegen.

De Drie Ballonnen werkt vanuit een sterke pedagogische aanpak, de ZaaiGoed-methode. Spelenderwijs geven zij kinderen positieve boodschappen mee; over henzelf en over de ma-nier waarop je met elkaar omgaat. Met deze praktische methode draagt de kinderopvangor-ganisatie bij aan het plezier en het zelfvertrouwen waarmee kinderen in de wereld staan.

Kijk voor meer uitleg over Sport BSO Jump & Zo op www.drieballonnen.nl of bel met afdeling Klantenservice op 079 – 76 00 202.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen