Rayan Laghmich Landelijk Sporttalent 2017

Bertie Wetzer en Rayan Laghmich
Bertie Wetzer en Rayan Laghmich
Foto: Fouzia Charaka

De Zoetermeerse karateka Rayan Laghmich (11 jaar) uitkomend voor Unity99 is door Nihon Sport verkozen tot landelijk sporttalent 2017.

Nihon Sport is een innovatief bedrijf gevestigd in Helmond. Gespecialiseerd in martial arts en combat sports en verkopen, distribueren en produceren vechtsportartikelen, kleding en accessoires van de allerbeste kwaliteit. Zij zijn de Benelux distributeur van o.a. adidas martial arts, Stroops MMA, Arawaza, JC (JCalicu), Rhinoc Sport, Starpro by Nihon en Top King. Mondiale topmerken.

Bertie Wetzer en Rayan Laghmich

Initiatiefnemers zijn Peter en Jan Wetzer (†).

Ter nagedachtenis aan Jan Wetzer (1982 – 2013) heeft Nihon Sport Nederland de “Jan Wetzer Stimuleringsprijs” in het leven geroepen. Dit is een jaarlijks uit te rijken prijs in drie categorieën.

  1. Speciale stimuleringsprijs voor een vereniging/club/sportschool die met hun inzet opvalt
  2. Landelijke Jeugdstimuleringsprijs voor een sporter -16 jaar
  3. Regionale Jeugdstimuleringsprijs (Helmond e.o.) voor een sporter – 16 jaar
Bertie Wetzer en Rayan Laghmich

Rayan Laghmich is, naast zijn behaalde resultaten in 2017 vooral ook geprezen voor zijn inzet, passie en plezier in zijn sport. Hij had de eer om de eerste uitreiking van de Landelijke Jeugdstimuleringsprijs voor een sporter -16 jaar in ontvangst te mogen nemen en krijgt naast de felbegeerde titel ‘Sporttalent 2017’ ook nog eens de bijbehorende tegoedbon van € 500,00 die hij kan besteden op www.nihonsport.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen