Politie gaat overlast tegen

Foto: Politie Zoetermeer

Op de Facebookpagina van De Politie in Zoetermeer melden zij het volgende: Gisteravond omstreeks 21:30 uur, ontvingen wij een melding dat er op de Boerhaavelaan bij het treinstation Zoetermeer een hek van een parkeergarage vernield zou worden.

Ter plaatse

Ter plaatse aangekomen troffen wij een groep jongeren aan en bleken er inderdaad twee hekken te zijn omgeduwd waardoor men toegang kon krijgen tot een afgesloten parkeergarage.
Ook zagen wij op de naastgelegen parkeerplaats in de directe nabijheid van de groep jongeren een grote hoeveelheid afval op de grond liggen.

Geen bewijs

Er kon niet bewezen worden dat men de hekken van de parkeergarage vernield had. Echter kon wel worden vastgesteld dat de groep overlast veroorzaakte, zich hinderlijk ophield en dat de parkeerplaats kennelijk door hen gebruikt werd voor een ander doel dan waarvoor deze bestemd is.

Proces verbaal

8 personen kregen proces verbaal ter zake vermoedelijke overtreding van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Zoetermeer.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat de politie doet tegen overlast? Neem eens een kijkje op onze website www.politie.nl onder de knop ’thema’ of op onze jongerenwebsite www.vraaghetdepolitie.nl

(bron: Politie Zoetermeer)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen