BRAVO! Festival: Een dag vol beweging, vitaliteit en plezier voor 55-plussers

30 sep , 19:36 Sport
janny van der heijden
Op zaterdag 5 oktober vindt van 10.00 uur tot 15.00 uur in Dekker Zoetermeer het BRAVO! Festival plaats, een gratis evenement speciaal voor alle 55-plussers.
Het festival biedt een gevarieerd programma, met volop mogelijkheden om te bewegen, geïnspireerd te worden en te genieten van een gezellige dag.

Gezond en vitaal ouder worden

De dag start om 10.00 uur met de opening door wethouder Ronald Weerwag (sport). Om 10.15 uur is de energieke beweegsessie onder leiding van Barbara de Loor. Daarnaast zijn er inspirerende gesprekken met Janny van der Heijden en Jaap Jongbloed, die hun inzichten en tips over gezond en vitaal ouder worden zullen delen. Laat je deze dag verrassen door hun inspirerende verhalen en boeiende gesprekken.
Barbara de Loor
Barbara de Loor

Verschillende activiteiten

Gedurende de dag zijn er diverse beweegactiviteiten waaraan iedereen kan deelnemen, zoals bowlen, stoelyoga, snookeren, verschillende dansvormen, balans- en conditietraining, en denksporten. Voor de sportieve deelnemers zijn er vier padelbanen beschikbaar tussen 12.00 uur en 15.00 uur (vol = vol). Naast de beweegactiviteiten biedt het festival ook interessante presentaties en workshops. Bezoekers kunnen de fitstraat verkennen, deelnemen aan een valrisico-test en de informatiemarkt bezoeken voor nuttige informatie over een vitale leefstijl. Voor de muzikale omlijsting en catering is uiteraard gezorgd, waardoor het BRAVO! Festival een dag vol plezier en ontspanning belooft te worden.
Jaap Jongbloed
Jaap Jongbloed
Het evenement is gratis toegankelijk en aanmelden is niet nodig. Meer informatie over het BRAVO! Festival is te vinden op: www.bravofestival.nl