Taverzo op zoek naar nieuw elan voor topsport

Foto: PR Enjoy & Deploy Taverzo

Tafeltennisvereniging Taverzo is de laatste jaren een vaste waarde in de top van het Nederlandse tafeltennis. Met een vaste overtuiging dat breedtesport en topsport elkaar versterken heeft de club de afgelopen jaren mooie resultaten bereikt. De topsport werd daarbij mede mogelijk gemaakt door de inspanningen van teammanager Ruud van Graafeiland. Na 8 jaar eredivisie heeft Ruud van Graafeiland aangegeven dat het met ingang van het seizoen 2017/2018 tijd wordt voor een nieuwe impuls.

Sportieve hoogtepunten

Van Graafeiland is ook mede-eigenaar van naamsponsor Enjoy & Deploy en wil ruimte maken voor nieuw elan, als teammanager en als sponsor. “Met enorm veel plezier kijk ik terug op sportieve hoogtepunten, ontstane vriendschappen en een groeiende sportvereniging waar topsport en breedtesport van elkaar profiteren. Met veel energie en ambitie is veel bereikt, maar is er ook nog heel veel te doen. Ik ben ervan overtuigd dat een nieuwe frisse blik kan helpen om dat voor elkaar te krijgen. Zelf ben ik niet klaar met de tafeltennissport en zal ik me gaan richten op nieuwe uitdagingen vanuit het mooie clubgebouw van Taverzo.”

Ruud van Graafeiland

Naamsponsoring

In overleg met het bestuur van de club is besloten om ook de naamsponsoring vrij te geven. Jacob de Boer: “De naam Enjoy & Deploy is onlosmakelijk verbonden aan Ruud van Graafeiland. De ambitie blijft om ook de komende jaren Nationaal en Internationaal topprestaties te leveren. Het kunnen koppelen van de naam van een nieuwe sponsor aan onze club vergroot deze kans.”

Taverzo, viervoudig landskampioen zoekt partners en personen die de tafeltennissport, vereniging, de eigen organisatie en de stad Zoetermeer in de schijnwerpers willen plaatsen. Organisaties of personen die interesse hebben of meer willen weten kunnen contact opnemen met Tafeltennisvereniging Taverso via de contact gegevens op de website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen