Geslaagden bij Budoschool Kai Sei

De geslaagde karateka
De geslaagde karateka
Foto: Stichting Budo Kai Sei

De afgelopen weken stonden de reguliere lessen in het teken van de “Kai Sei examens nieuwe stijl”. Tijdens de lessen is er veel aandacht besteed aan de examenstof, het oefenen en herhalen hiervan. De aanwezige judoka en karateka zijn door het leskader bekeken en beoordeeld en hebben, zonder verdere aankondiging, examen gedaan.

Woensdag 3 april vond de centrale uitreiking plaats. In totaal zijn 34 judoka en 32 karateka, waarvan ook een aantal I-/Para-karateka, geslaagd voor een hogere graad. Zij hebben laten zien dat er bij Kai Sei niet gekeken wordt naar de beperkingen, maar juist naar de mogelijkheden…Kai Sei No Limits.

De geslaagde judoka

Bij het judo zijn de volgende 34 kandidaten bevorderd. Geslaagd voor de gele slip op witte band is Daniel Kuyt. De oranje slip op witte band was er voor: Jace van der Bijl. Voor de groene slip op witte band zijn geslaagd: Tygo Arensman, Saisha Jotshi, Levi van der Kleij, Dennis Kraakman en Fynn Roozenburg. Voor de gele band, 5e kyu, zijn geslaagd: Jazlynn Breukers, Ryan Kremer Kruithof, Bram van Riet, Caleb Scheffers en Joey van Zuijlen. De groene slip op gele band was er voor: Yura Hanni Balamurali. Geslaagd voor de blauw slip op gele band is: Milan Tijssen. Adem Cam is geslaagd voor de bruine slip op gele band. Voor de oranje band, 4e kyu, zijn geslaagd: Raga Balamurali, Rishaan Baurai, Jelle Kroeze, Daan van Riet en Vincento de Vries. De oranje band mét groene slip was er voor: Justin-Dean Vonk. Geslaagd voor de groene slip op oranje band zijn: Kay Brinckman, Arthur Meijer en Stijn van Willigen. De bruine slip op groene band was er voor Joël Scheffers. Voor de blauwe band, 2e kyu, zijn geslaagd: Caitlin Kap, Amy Korebrits, Mathijs de Ruiter, Quintino de Vries en Imre van Willigen. En tenslotte de bruine band, 1e kyu, was er voor: Dani van Polanen, Thomas Visser, Niels van Willigen en Sterre van Willigen.

Judoka, karateka en leskader

Bij het karate zijn 32 karateka bevorderd. De wit/gele band was er voor: Selim Kaya (I). Geslaagd voor gele band, 8e kyu, zijn: Mayra Figaroa (J), Timotei Gulei (J), Julian van Leeuwen (J), Lorenzo Marinho Martins Garcia (J), Mia Rambhajan (J), Selfriedson Richardson (I), Finn Schouten (J) en Stijn Strik (I). De geel/oranje band was er voor: Lesly Alberti (I), Kevin van den Berg (I) en Ivar Walboom (I). Voor oranje band, 7e kyu, zijn geslaagd: Joël Hakvoort, Alex de Lange (J), Dathan Ong (I) en Rashnie Ramasis. Geslaagd voor oranje/groene band zijn: Eylem Beijer, Levy Donkervoort, Bünyamin Ekici, Büteyra Ekici, Rajeev Lalé (I), Renzhi le Large (I), Jaya Rambhajan, Lars van der Valk en Jade Wiersma. Geslaagd voor groene band, 6e kyu: Hayrunnisa Ekici en Max Engelaan (I). De groen/blauwe band was er voor: Kirsten van Proosdij (I). Deacen van den Bulk (J) en Warcha Ramasis zijn geslaagd voor eerste blauwe band, 5e kyu. En tenslotte geslaagd voor de tweede blauwe band, 4e kyu, zijn: Merve Ekici en Jens de Rijck (J).

De geslaagde karateka

Direct na het bekendmaken van de uitslagen werden de nieuwe behaalde graden uitgereikt en kregen de geslaagde kandidaten ook een aantekening in het karatepaspoort van de Karate-do Bond Nederland (KBN) en het judopaspoort van de Judo Bond Nederland (JBN) en een officieel bondsdiploma. Budoschool Kai Sei kan terugkijken op een geweldige en zeer geslaagde uitslag van de examens en kijkt met veel plezier uit naar de volgende! Ook interesse om (top) wedstrijdkarate, I-/para-karate of andere budosporten te beoefenen, kijk op www.kaisei.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen