Jongste ALTV-jeugd neemt alvast afscheid van de luchthal

Foto: ALTV

Afgelopen weekend hebben de jongste ALTV-ers met een heerlijk spel- en tennisevenement afscheid genomen van de winter. Over ongeveer een maand zal de luchthal, waarin de kinderen de afgelopen maanden hebben kunnen tennissen, weer verdwijnen. Dan liggen de vier smashcourtbanen weer heerlijk in de openlucht.

Het neerhalen van de hal gebeurt ieder jaar weer met de medewerking van heel veel vrijwilligers en onder leiding van iemand van Polyned, de bouwer van de hal. Een bijna traditioneel evenement, dat voor de club het begin van het buitenseizoen aankondigt Dat geldt dus ook voor de ruim 150 jeugdleden, waarvan de  eesten de komende maanden competitie zullen gaan spelen.

Voor een aantal van de allerkleinsten is competitiespelen nog niet aan de orde. Zij maken op speelse wijze kennismaken met de tennissport. De jongste waren afgelopen weekend in groten getale aanwezig bij het, voor hun, laatste feestje in de hal van deze winter. Tennissen met ballonnen, rennen rond de baan en oefenen op de backhand en de forehand. Ze deden het met groot enthousiasme en veel plezier.

Op 23 maart a.s. is er ook voor hen weer feest. Dan opent ALTV het buitenseizoen met een groot familiefestijn. De club nodigt alle leden en ook niet leden uit om al padellend en tennissend op zaterdag 23 maart een feestje te bouwen als opening van het nieuwe seizoen. Voor niet iedereen die van tennis of padel houdt en de club nog niet goed kent de gelegenheid om eens nader kennis te komen maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen