Geslaagde examens bij Budoschool Kai Sei

Foto: Budoschool Kai Sei

Afgelopen zaterdag waren de halfjaarlijkse examens bij Budoschool Kai Sei. Het was een spannende, maar bovenal bijzondere, gezellige en fijne dag! Een groot aantal van uiteindelijk 88 kandidaten gingen op voor een hogere graad. Het was een uitdagend programma door de twee budodisciplines, het grote aantal kandidaten en de samenstelling daarvan. In totaal hebben 36 judoka en 52 karateka deelgenomen aan de halfjaarlijkse examens, waarvan ook een aantal I-/para-karateka en A-judoka. Zij hebben laten zien dat er bij Kai Sei niet gekeken wordt naar de beperkingen, maar juist naar de mogelijkheden…Kai Sei No Limits! Wat deze examendag nog extra speciaal maakte, was de uitreiking van het JBN-Keurmerk aan Kai Sei, waarmee Kai Sei nu ook officieel erkend en gecertificeerd is door de Judo Bond Nederland.

Bij het judo deden 36 kandidaten examen. Geslaagd voor de gele slip op witte band is Bram van Riet. De oranje slip op witte band was er voor Caleb Scheffers. Voor de groene slip op witte band zijn geslaagd: Stella Davids, Dinant van Es en Jake van Rutten. Geslaagd voor de blauwe slip op witte band is zijn: Jazlynn Breukers en Ishana Budhu Lall. Rishaan Baurai en Levi Donkervoort zijn geslaagd voor de bruine slip op witte band. Voor de gele band, 5e kyu, zijn geslaagd: Karam Abboud, Reilly Arnold, Raga Harshini Balamurali, Yuva Harini Balamurali, Moncef Ben Aissa, Romillio Bouquet, Shaquille Budhu Lall, Adam Cam, Kaylee van Diggelen, Laurens Jonker, Daan van Riet, Milan Tijssen en Vincento de Vries. Geslaagd voor de groene slip op gele band is: Stijn van Willigen. Jelle Kroeze en Abdelrahman Mourad zijn geslaagd voor de bruine slip op gele band. Voor de oranje band, 4e kyu, zijn geslaagd: Kay Brinckman, Colin Duiker (A), Amy Korebrits, Mathijs de Ruiter, Quintino de Vries. De groene slip op oranje band was er voor Danley van Beek en Omar Mourad. Geslaagd voor de blauwe slip op oranje band is: Ryan Leunissen. Joël Scheffers is geslaagd voor de bruine slip op oranje band. En tenslotte de blauwe slip op groene band was er voor: Imre van Willigen.

Bij het karate zijn de I-/para-karateka meegenomen in het reguliere examen. Geslaagd voor wit/gele band zijn: Féline van Achteren, Siem van Achteren, Alex de Lange en Mia Rambhajan. Voor gele band, 8e kyu, zijn geslaagd: Lesly Alberti (I), Nickan Bagherpour, Kevin van den Berg (I), Max Engelaan (I), Mike Florijn (J), Rajeev Lalé (I), Ren-Zhi le Large (I), Dathan Ong (I), Jaya Rambhajan (J), Lars van der Valk (J) en Jade Wiersma (J). Eylem Beijer, Levy Donkervoort, Mischa Evora Goncalves en Lucas Hagendoorn zijn geslaagd voor geel/oranje band. Geslaagd voor oranje band, 7e kyu: Hala Alnasif (J), Hussin Alnasif, Mustafa Alnasif (J), Joep Boender, Xavier Bollen, Sara van Dijk (J), Bryan van Domburg (I), Bünyamin Ekici (J), Büteyra Ekici (J), Hayrunnisa Ekici, Justin Lippe, Kirsten van Proosdij, Warcha Ramasis en Amy Toet (J). Voor groene band, 6e kyu, zijn geslaagd: Deacen van den Bulk (J), Björn de Rijck (J) en Sterre van Willigen. Geslaagd voor eerste blauwe band, 5e kyu, zijn: Merve Ekici, Caitlin Kap, Tan Narcicegi (J), Ayashti Rambhajan (J), Sharoshi Rambhajan en Jens de Rijck (J). Voor tweede blauwe band, 4e kyu, zijn geslaagd: Stan Mulder, Danyal Narcicegi, Shivani Rambhajan (J) en Jesse de Ruiter (I). Geslaagd voor de eerste bruine band, 3e kyu, zijn: Cindy Chi, Noah Tran Van (I), Ruben Werner en Stijn Werner (J). En tenslotte voor de tweede bruine band, 2e kyu, is geslaagd: Joost van der Ham (I).

Direct na het bekendmaken van de uitslagen werden de nieuwe behaalde graden uitgereikt en kregen de geslaagde kandidaten ook een aantekening in het karatepaspoort van de Karate-do Bond Nederland (KBN) en het judopaspoort van de Judo Bond Nederland (JBN) en een officieel bondsdiploma. Budoschool Kai Sei kan terugkijken op een geweldige en zeer geslaagde examendag en kijkt met veel plezier uit naar de volgende! Ook interesse om (top) wedstrijdkarate, I-/para-karate of andere budosporten te beoefenen, kijk op www.kaisei.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen