Dojo Hokori Meiyo succesvol op IFK Western European Championship

Foto: Debby Roelofswaert

Zaterdag 5 november reisden 7 vechters, de Sensei’s en assistent coach samen met toeschouwers af naar Zevenbergen voor het IFK Western European Championship. 4 van de leden namen deel in dezelfde poule, dit betekende dat na mooie gevechten te hebben laten zien Maureen en Cathelijne buiten de prijzen vielen. Maar Megan tweede en Amber eerste werden en met een mooie beker aan het einde van de dag huiswaarts keerde.

Senna was een van de jongste deelnemers met zijn 15 jaar bij dit toernooi dat eigenlijk vanaf 16 jaar was. Hij heeft goede gevechten laten zien met als resultaat een 2e plaats.

Shannon heeft een zware partij gehad welke twee keer verlengd werd en uiteindelijk viel de beslissing de andere kant op, waardoor ook zei helaas buiten de prijzen viel.

Ferry heeft zeer sterke partijen laten zien met mooie technieken en mag zich kampioen noemen in zijn gewichtsklasse heren -80 kilo.

Sensei Conchita, Maureen en Cathelijne hebben ook nog meegedaan aan een flashmob kata en een demo gegeven.

Al met al was dit een zeer geslaagde dag voor Dojo Hokori Meiyo welke ze afsloten op de eerste plaats in de team medaille lijst. De komende periode staan er nog een aantal toernooien op de planning voor we dit jaar gaan afsluiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen