Kai Sei karateka Elise brons op WK

Zaterdag 13 augustus jl. was het World Championship Inclusive Karate 2022. Een uniek karate kampioenschap, gebaseerd op de methodiek van I-Karate Global, voor karateka met ASS, een auditieve beperking, een verstandelijke beperking, een visuele beperking en/of fysieke beperking (handmatige of elektrische rolstoel afhankelijk).

De organisatie van het kampioenschap was in handen van I-Karate Global. Het unieke mondiale evenement was internationaal sterk bezet, met in totaal 130 deelnemers uit tien landen, waarmee deze vierde editie een groot succes was! Kai Sei karateka Elise Reedijk heeft, samen met nog drie landgenoten, Nederland vertegenwoordigd. En met succes.

Elise heeft, uitkomend in drie categorieën, gestreden voor een plek op het erepodium. In de categorie Pairs, waarin ze samen met trainer Alex Janssen kata Chinto liet zien, behaalde ze de vierde plaats. In de categorie Weapon kwam Elise net 0.1 punt te kort voor de derde plaats en belandde met een vierde plaats net naast het podium. In de categorie Intellectual Impairment, met daarin o.a. de regerend WKF Europees en Wereldkampioene, liep Elise kata Chinto. In deze poule behaalde Elise de bronzen medaille, een fantastisch resultaat in een sterk deelnemersveld! En voor de jonge karateka een geweldige prestatie op haar eerste Wereld Kampioenschap.

Bronzen medaille winnares Elise

Budoschool Kai Sei, haar trainers, coaches en ouders kunnen terugkijken op een succesvolle deelname aan dit kampioenschap; geleerd, genoten en weer een ervaring rijker.

Ook interesse om (top) wedstrijdkarate, I-/Para-Karate of andere budosporten te beoefenen, kijk op www.kaisei.nl.