Adventure Run: maak kennis met de sportaanbieders van Zoetermeer

Foto: Netwerk Zoetermeer

Na de zomer is de Adventure Run Zoetermeer terug voor een tweede editie. Na een succesvolle eerste editie in 2021, zal dit sportieve evenement op zondag 18 september wederom starten bij Gymworld Zoetermeer.

De Adventure Run is de symbolische opening van de Nationale Sportweek 2022 van Zoetermeer. Organisator Netwerk Zoetermeer onderstreept met dit evenement dat Zoetermeer een actieve stad is met een groot aanbod aan sportaanbieders.

De Adventure Run is een sportief en speels evenement waar deelnemers een route lopen van 5 kilometer en onderweg sportieve en grappige activiteiten tegenkomen. Alles met een knipoog naar het thema van het evenement: superhelden. In 2021 waren veel enthousiaste deelnemers verkleed als hun favoriete superheld of superschurk. Ook dit jaar zijn deelnemers van harte welkom om dit te doen, hoewel dit niet verplicht is.

De route zal beginnen bij Gymworld Zoetermeer en zich een weg banen langs SnowWorld en door het Westerpark. Deelnemers mogen deze route rennen of wandelen, iedereen bepaalt zijn eigen tempo. Waar het namelijk vooral om draait zijn de leuke activiteiten op de route. Hiervoor werkt de Adventure Run samen met diverse sportaanbieders in de stad. TV Buytenwegh en TV Seghwaert zullen aan de route staan om de tennisvaardigheden van de deelnemers op de proef te stellen. Bij Adventure Valley zal er de mogelijkheid zijn om te suppen en te kanoën. Een leuke voetbalactiviteit wordt dit jaar aangeboden door Soccerstars en SV DWO. Krachtig en Gezond verzorgt een gezellige Zumba-party en attractiecentrum GameCity zorgt ervoor dat deelnemers kunnen lasergamen! Voor maar € 2,00 per persoon kom je dit en nog veel meer activiteiten tegen op de route.

De kaartverkoop van Adventure Run 2022 is begonnen. Kaartjes zijn € 2,00 per persoon en gratis voor houders van de Zoetermeerpas. Je kunt nu plekjes reserveren voor tijdsloten tussen 13:00 en 15:00 uur via de website. Voor meer informatie, foto’s van de vorige editie en tickets: kijk op www.adventurerun079.nl.

Reacties

Cookieinstellingen