Doe voor 2 euro mee aan de tofste sportdag van het jaar

Adventure Run Zoetermeer 2021
Adventure Run Zoetermeer 2021
Foto: Alina Krasieva / netwerk Zoetermeer

Na een goed ontvangen eerste editie in 2021, komt organisator Netwerk Zoetermeer na de zomer terug met de Adventure Run Zoetermeer. De tweede editie van dit sportieve en speelse evenement zal plaatsvinden op zondag 18 september 2022.

De Adventure Run is in samenwerking met de gemeente de symbolische opening van de Nationale Sportweek 2022 van Zoetermeer. Net als vorig jaar zal de Adventure Run starten bij Gymworld Zoetermeer. Vanaf hier zullen deelnemers een route lopen van 5 kilometer en onderweg leuke sportieve activiteiten tegenkomen. Gedurende de middag zullen de deelnemers elke 10 minuten in groepen vertrekken. Perfect voor een leuke sportdag met je familie, collega’s, sportvereniging, schoolklas of vriendengroep! Iedereen die mee doet bepaalt zijn eigen tempo. Hardlopers én wandelaars zijn van harte welkom, het gaat vooral om de leuke activiteiten tussendoor.

Voor de activiteiten van de Adventure Run 2022 werkt Netwerk Zoetermeer samen met verschillende sportverenigingen en sportaanbieders in de stad. Deelnemers kunnen bijvoorbeeld hun tennisvaardigheden op de proef stellen bij TV Buytenwegh en TV Seghwaert, lekker op het water suppen bij Adventure Valley en racen over een superlange stormbaan. Het thema van de Adventure Run is net als voorheen ‘Superhelden en superschurken’. In 2021 stonden veel enthousiaste deelnemers verkleed aan de startlijn. Ook dit jaar zijn deelnemers welkom om zich te verkleden als hun favoriete held of schurk, maar niets is verplicht.

Adventure Run Zoetermeer 2021

Vorige week is de kaartverkoop van Adventure Run 2022 begonnen. Kaartjes zijn € 2,00 per persoon en gratis voor houders van de Zoetermeerpas. Je kunt nu plekjes reserveren voor tijdsloten tussen 13:00 en 15:00 uur via de website. Voor meer informatie, foto’s van de vorige editie en kaartjes kijk op www.adventurerun079.nl.

Reacties

Cookieinstellingen