Geslaagde examens bij Budoschool Kai Sei

De geslaagde karateka van blok 3
De geslaagde karateka van blok 3
Foto: Budoschool Kai Sei

Woensdag waren de halfjaarlijkse examens bij Budoschool Kai Sei. Het was een spannende, maar bovenal bijzondere, gezellige en fijne dag.

Een groot aantal van uiteindelijk 72 kandidaten gingen op voor een hogere graad. Het was een uitdagend programma door de twee budodisciplines, het grote aantal kandidaten en de samenstelling daarvan. In totaal hebben 32 judoka en 40 karateka deelgenomen aan de halfjaarlijkse examens. Wat deze examendag ook extra speciaal maakte, was de deelname van een aantal I-/para-karateka en A-judoka. Zij hebben laten zien dat er bij Kai Sei niet gekeken wordt naar de beperkingen, maar juist naar de mogelijkheden…Kai Sei No Limits.

Bij het judo deden 32 kandidaten examen. Geslaagd voor de oranje slip op witte band is Vincento de Vries. Voor de groene slip op hun witte band zijn geslaagd: Reilly Arnold, Eylem Beijer en Tygo de Waard. Geslaagd voor de blauwe slip op hun witte band zijn: Moncef Ben Aissa, Aliya Ayaba Tanco, Hawa Ayaba Tanco, Jade Ayaba Tanco en Milan Tijssen. Lars Jacobi is geslaagd voor de bruine slip op zijn witte band. Voor de gele band, 5e kyu, zijn geslaagd: Kay Brinckman, Jolie Bulder, Colin Duiker, Amy Korebrits, Abdelrahman Mourad, Mathijs de Ruiter, Lotte Schrauwen, Jaiden van der Voort en Quintino de Vries. Geslaagd voor de oranje slip op hun gele band zijn: Arthur Meijer en Stijn van Willigen. Elise de Jong en Jelle Kroeze zijn geslaagd voor de blauwe slip op hun gele band. Voor de oranje band, 4e kyu, zijn geslaagd: Danley van Beek, Anson Faber, Ryan Leunissen, Omar Mourad en Joël Scheffers. Alessandro van Dijk, Caitlin Kap en Imre van Willigen zijn geslaagd voor de groene band, 3e kyu. Dani van Polanen is geslaagd voor 2e kyu en kon de blauwe band omknopen.

De judoka van blok 1
De geslaagde judoka van blok 2
De geslaagde karateka van blok 1

Bij het karate waren de I-/para-karateka meegenomen in het reguliere examen. Voor gele band, 8e kyu, zijn geslaagd: Karam Abboud, Hala Alnasif (J), Hussin Alnasif (J), Mustafa Alnasif (J), Eylem Beijer (J), Sara van Dijk (J), Levy Donkervoort (J), Bünyamin Ekici (J), Büteyra Ekici (J), Hayrunnisa Ekici, Mischa Evora Goncalves (J), Lucas Hagendoorn (J), Amy Toet (J) en Sterre van Willigen. Geslaagd voor geel/oranje band zijn: Armita Gholami en Luciana van Mol. Deacen van den Bulk (J) en Franek Sroczynski (J) zijn geslaagd voor oranje band, 7e kyu. Geslaagd voor oranje/groene band is: Quint van Leeuwen. Voor groene band, 6e kyu, zijn geslaagd: Merve Ekici, Anson Faber (J), Rayan Hamed, Caitlin Kap, Ayashti Rambhajan, Sharoshi Rambhajan en Jens de Rijck (J). Geslaagd voor groen/blauwe band is: Jayden Leunissen. Geslaagd voor eerste blauwe band, 5e kyu, zijn: Cindy Chi, Marlies Kraaijenbrink (I), Brian Lantrok, Shivani Rambhajan (J) en Jesse de Ruiter (I). Voor tweede blauwe band, 4e kyu, zijn geslaagd: Sanne Muijen, Noah Tran Van (I), Ruben Werner en Stijn Werner (J). Geslaagd voor de eerste bruine band, 3e kyu, is: Joost van der Ham (I). Voor de tweede bruine band, 2e kyu, zijn geslaagd: Michaël Moerman (I) en Ruben Volmer. En tenslotte de hoogste bruine band, 1e kyu, was er voor Kyanu Peschier (J).

De geslaagde judoka van blok 3
De geslaagde karateka van blok 2
De geslaagde karateka van blok 3

Direct na het bekendmaken van de uitslagen werden de nieuwe behaalde graden uitgereikt en kregen de geslaagde kandidaten ook een aantekening in het karatepaspoort van de Karate-do Bond Nederland (KBN) en het judopaspoort van de Judo Bond Nederland (JBN) en een officieel bondsdiploma. Budoschool Kai Sei kan terugkijken op een zeer geslaagde examendag en kijkt met veel plezier uit naar de volgende.

Ook interesse om (top) wedstrijdkarate, I-/para-karate of andere budosporten te beoefenen, kijk op www.kaisei.nl.

Reacties

Cookieinstellingen