Selectie Dojo Hokori Meiyo traint nog 1 keer met TeamNL

Foto: Debby Roelofswaert

Afgelopen zaterdag was bij Dojo Hokori Meiyo de laatste training voor TeamNL van de NKA-IFK voor het WK Kyokushin karate te Valencia.

Tijdens deze training werden de aanwezige selectieleden nog een keer gevraagd tot het uiterste te gaan en samen zich klaar te maken voor het WK. Komende week traint de selectie nog binnen hun eigen Dojo, maar niet meer als team.

Vrijdag 3 juni reizen er 5 scheidsrechters, 4 coaches en 16 vechters naar Valencia Spanje. Op zaterdag en zondag gaan de vechters daar strijden in een aantal gewichtsklasse om de titel wereldkampioen. Van Dojo Hokori Meiyo gaan sensei Conchita als scheidsrechter, sensei Wesley als coach en de volgende acht vechters mee; Dave, Shannon, Megan, Amber, Maureen, Cathelijne, Senna en Daan.

Dave en Shannon vechten bij de volwassenen in hun gewichtsklasse en de overig in hun leeftijds- en gewichtsklasse.

Iedereen is heel veel succes toegewenst tijdens hun gevechten, het coachen en scheidsrechteren. Ook het meereizende publiek wensen wij veel mooie gevechten toe. Hopelijk mogen er tweede Pinksterdag veel mooie prijzen mee naar Zoetermeer als het team weer terugreist naar Zoetermeer.

Reacties

Cookieinstellingen