Verschillende selecties voor Dojo Hokori Meiyo

Foto: Debby Roelofswaert

Bij Dojo Hokori Meiyo maken een aantal karateka’s zich op voor de komende belangrijke wedstrijden.

Aanstaande zaterdag 23 april reizen de volgende vijf karateka’s, als onderdeel van de Nederlandse selectie, af naar Kapelle in België; Amber, Maureen, Cathelijne, Senna en Kyra voor het open Belgian kata championship. Dit doen zij samen met hun (bonds)coach Sensei Conchita.

30 april reizen Shannon en Dave met Sensei Wesley af naar het IFK open Belgian Knockdown te Hoeilaart. Dit is een toernooi voor volwassenen waar veel landen aan mee doen. Ook hier word deelgenomen vanuit de bond.

8 mei doet een nog te bepalen selectie voor DHM, mee aan het Nederlands Kampioenschap Kata te Hoogerheide.

Afgelopen week is door de bond NKA/IFK de selectie bekend gemaakt voor het Wereldkampioenschap Kyokushin karate op 4 en 5 juni in Valencia Spanje. Er gaat vanuit Dojo Hokori Meiyo een groot gezelschap naar Valencia; de eigenaar Sensei Wesley als bondscoach, Sensei Conchita als scheidsrechter en Shannon, Dave, Megan, Amber, Maureen, Cathelijne, Senna en Daan als vechters. Verder reizen er supporters mee.

Om zich op deze wedstrijden goed voor te bereiden trainde zij ook op tweede paasdag. Drie keer per week word er binnen de eigen Dojo getraind en dan zijn er nog meerdere trainingen door het land vanuit de bond. Voor kata (schijngevecht) en kumite (gevecht) zijn dit verschillende trainingen vanuit de bond.

De kosten voor deze trainingen, wedstrijden (reis en eventueel verblijfskosten) moeten de deelnemers zelf betalen, vanuit de bond is niet voldoende geld beschikbaar. Wilt u vrienden worden van Dojo Hokori Meiyo door op een of andere manier te helpen om dit allemaal mogelijk te maken. Neem dan contact op met Dojo Hokori Meiyo.

Reacties

Cookieinstellingen