Korte routes Wandeltocht Zoetermeer met leuke vragen onderweg

Foto: Netwerk Zoetermeer

Op zaterdag 7 augustus 2021 organiseert Netwerk Zoetermeer in samenwerking met Sportief Wandelgroep Zoetermeer voor de zestiende keer de Wandeltocht Zoetermeer (voorheen Floravontuur Wandeltocht).

Met afstanden variërend van 5 tot 40 kilometer is dit gezellige wandelevenement geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde loper.

Alle routes zijn zorgvuldig uitgestippeld, de lange routes gaan richting de Rottemeren en de 5 en 10 km blijven iets dichter bij huis en gaan richting het Bentwoud. De korte routes zijn voor iedereen geschikt, van beginnende lopers tot de families met kinderen. Mobiliseer je vrienden en vriendinnen en loop gezellig mee. Tijdens deze routes hoef je je niet te vervelen. Beantwoord leuke vragen waarvan je het antwoord onderweg tegenkomt. Bij voldoende deelname wordt een leuke prijs verloot onder de winnaars.

Loop je gezellig mee? Aanmelden kan op de dag zelf bij het startbureau. Lopers van de 5 km kunnen tussen 10:00 – 15:00 uur inschrijven en voor de 10 km kan dat tussen 10:00 – 14:00 uur. Het startbureau is bij ARV Ilion, Van der Hagenstraat 36 te Zoetermeer. Meer informatie over de wandeling is terug te vinden op de website www.wandeltochtzoetermeer.nl.

De Wandeltocht Zoetermeer komt mede tot stand door Fonds 1818, Gemeente Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer, ARV Ilion en KWBN en is een event van Netwerk Zoetermeer.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen