Shirtpresentatie BMX Zoetermeer

Foto: BMX Zoetermeer

Onlangs vond bij BMX Zoetermeer de presentatie plaats van het nieuwe clubshirt. Zonder financiële steun van sponsors kan deze sportvereniging niet bestaan.

Voor de komende drie jaar hebben zich vier nieuwe bedrijven aangemeld als nieuwe shirtsponsor van BMX Zoetermeer: EsperantoXL (software ontwikkelaar), Synarchis (beleidsontwikkelaar & projectmanagement), Smit & de Wolf (accountancy en adviesbureau) en BMX World (BMX Shop).

De leden toonden met trots hun prachtige nieuwe clubtenue en kunnen dit wedstrijdseizoen weer mooi voor de dag komen.

BMX Zoetermeer -de enige fietscrossvereniging in Zoetermeer- is gevestigd in het Buytenpark en heeft een mooie en uitdagende fietscross-baan. De vereniging draait volledig op vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om elk lid op zijn of haar niveau te laten fietsen onder leiding van kundige trainers.

BMX Zoetermeer biedt een prettige en fijne sportomgeving voor alle leden en ouders/verzorgers. Betrokkenheid, plezier en sportiviteit zijn de pijlers van deze vereniging.

Proeflessen

Wil je proeflessen volgen? Kijk op de website www.bmxzoetermeer.nl. Volg BMX Zoetermeer op Instagram www.instagram.com/bmxzoetermeer of op Facebook https://www.facebook.com/BMXZoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen