ALTV nodigt uit

Foto: ALTV

Tennisvereniging ALTV zet zijn deuren open in het paasweekend en nodigt vriendjes en vriendinnetjes van ALTV-leden, maar ook andere kinderen uit om lekker te komen tennissen op paaszaterdag (3 april) en tweede paasdag (4 april).

De KNLTB, de Nederlandse tennisbond, heeft de maand april omgedoopt tot vriendjesmaand. Het idee daarvan is dat huidige jeugdleden hun vriendje of vriendinnetje meenemen naar een tennis-of introductieles, zodat zij enthousiast worden voor de sport. De oudste Zoetermeerse Tennisvereniging ALTV heeft zich bij het KNLTB-initiatief aangesloten en organiseert in het paasweekend een tennisevenement voor zowel de hele jonge (vanaf 4 jaar) als ook voor de wat oudere sporters (t/m 17 jaar).

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

De club denkt dat tennis juist in deze coronatijd de ideale sport is voor de jeugd. In een tijd waarin binnensport niet mogelijk is, waarin competities stil liggen, zijn tenniswedstrijdjes binnen clubverband nog altijd mogelijk. Kan je altijd met een vriend of vriendin afspreken voor een partijtje tennis en blijf je ook in coronatijd fit. Bovendien is het ook mogelijk kennis te maken met de aan populariteit groeiende padelsport bij ALTV.

Dus nodigt ALTV alle jeugd in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar uit op 3 en 5 april om 13.00 uur en de jeugd van 13 t/m 17 jaar vanaf 14.00 uur om of gezellig mee te komen met een vriendje of vriendinnetje. Of gewoon zelf kennis te komen maken op de banen van het Vernede Sportpark. Daarnaast is het mooie nieuws ook nog dat er voor iedere nieuwkomer een verassing klaar ligt, het minder leuke nieuws is dat ouders niet mogen blijven kijken op het park, maar er zijn genoeg trainers en vrijwilligers om er ondanks dat een mooi tennisfeestje van te maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen