Trainen in Coronatijd bij Dojo Hokori Meiyo

Foto: Dojo Hokori Meiyo

Ook in Corona tijd met alle regels die er nu gelden trainen de leden van Dojo Hokori Meiyo door. Kickboxen, (jeugd) Kyokushin karate en TaeBo/Kardo fun de lessen gaan door,

De groepen zijn niet zo groot, dus wil jij ook veilig in deze tijd trainen kom mee trainen op Kruiswater 197 te Zoetermeer.

  • Jeugd Kyokushin karate (4 tot 12 jaar) maandag en woensdag van 17.00 tot 18.00 uur
  • Kyokushin Karate (9 tot 70+ jaar) maandag en woensdag van 18.00 tot 19.30 uur
  • Kyokushin Karate (alle leeftijden) zaterdag 10.00 tot 12.00 uur
  • Kickboxen (vanaf 14 jaar) maandag en woensdag 19.30 tot 21.00 uur

Uiteraard is er op dit moment bij de volwassenen geen contact mogelijk, maar ook zonder contact is er goed Kyokushin karate en Kickboxen te trainen en het uiterste uit elkaar te halen. De leden motiveren elkaar om zo deze Coronatijd door te komen en in conditie te blijven.

Iedere dinsdagavond om 19:00 uur een heerlijk uurtje TaeBo/Kardo fun.

Weet jij niet wat het is? Kom het dan eens uitproberen, jezelf lekker uitsloven op muziek en je conditioneel verbeteren. Een leuke work out voor iedereen die op conditioneel en technisch vlak wat extra’s wil.

Op donderdag avond om 19.00 uur genieten van een uur UFW Kickboxen. Een training waarin je een full-body workout met HIT en kickboks combinaties combineert. Een recreatieve en attractieve manier om hard te werken, in dit geval natuurlijk alles op gepaste afstand.

Wil jij hier ook onderdeel van uit maken? Kom naar de Dojo/zaal aan het Kruiswater.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen