Heropening SnowWorld op 1 juli

Foto: SnowWorld

Op woensdag 1 juli om 13.30 uur zal burgemeester Lokker van Zoetermeer op feestelijke wijze SnowWorld heropenen.

Er is hard gewerkt aan het mogelijk maken van een frisse start, waarbij de afgelopen maanden vervroegd onderhoud is uitgevoerd en alle pistes zijn voorzien van een compleet vers sneeuwdek. De toekomstplannen voor SnowWorld Zoetermeer zijn onverminderd ambitieus. De gemeente en SnowWorld werken daarbij nauw samen en de heropening door de burgemeester getuigt daar van.

Ambities voor SnowWorld Zoetermeer

“We zijn de afgelopen weken altijd vooruit blijven kijken omdat we stellig geloven in onze ambitie om van SnowWorld Zoetermeer een hoogwaardig en compleet indoor én outdoor resort te maken dat 365 dagen per jaar avontuur biedt.”, aldus Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld. We gaan daarom investeren in entertainment en leisure. Eén van de elementen die daar een belangrijke rol in speelt is Ayers Rock. “Na de aankoop van Ayers Rock gaan we de komende drie jaar investeren in de klimwanden, outdoor hoogte parcours en een hoogwaardig horeca aanbod. We willen van Ayers Rock dé referentie maken als het gaat om outdoor adventure.”

Positieve ontwikkelingen

SnowWorld is positief over haar eigen toekomst dankzij de positieve respons die het bedrijf de afgelopen maanden kreeg van gasten die het grootste zonneterras van Zoetermeer al wisten te vinden voor een compleet vernieuwde kaart en de toenemende vraag naar skilessen die geboekt werden. “We hebben nu ook al veel vraag naar onze summercamps. Veel ouders zullen komende zomer in Nederland blijven, maar gunnen hun kinderen toch een avontuurlijke vakantie.”, adus Hubrechtsen.

Ondernemersgeest

“Ik ben trots op ons hele team dat ongelooflijk hard heeft gewerkt aan onze heropening en de afgelopen weken niet alleen heeft gewerkt aan onderhoud, grootschalige schoonmaak en de invoering van onze veiligheidsprotocollen. Maar nog de meeste trots voel ik voor het enthousiasme waarmee we altijd zijn blijven ondernemen in moeilijke tijden. Het team van de SnowWorld Healthclub, bijvoorbeeld, ging als één van de eerste sportscholen in Nederland online lessen aanbieden en, zodra dat mocht, buiten en in tenten vele sporters fit te houden. Of wat te denken van ons horeca-team dat picknickmanden ging maken voor recreanten die in onze schitterende omgeving op pad waren.”

Het stemt Hubrechtsen positief over de toekomst van het bedrijf; “De coronacrisis heeft uiteraard ook op ons veel impact, maar onze toekomstplannen voor Zoetermeer zijn nog altijd realistisch. Ik kijk er naar uit om die plannen, samen met de gemeente, uit te voeren om zo bij te dragen aan nog meer werkgelegenheid en om Zoetermeer op de kaart te zetten als dé plek voor onvergetelijk avontuur.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden