Team NL traint in Zoetermeer bij Dojo Hokori Meiyo

Foto: Dojo Hokori Meiyo

Vandaag, zaterdag 7 maart, heeft team NL van kyokushin karate bond NKA/IFK weer met ze allen getraind in de Zoetermeerse Dojo Hokori Meiyo. Over 3 weken staat dit TeamNL met 26 vechters, 4 coaches en 5 scheidsrechters op en rond de matten in Istanbul Turkije voor het E.K.

De Zoetermeerse Dojo Hokori Meiyo is heel trots dat zij 8 vechters, een coach en een scheidsrechter mogen leveren aan TeamNL. Zoetermeer is een grote leverancier aan TeamNL want van Dojo da Graca doen er 3 vechters mee, Dojo Sakura Kai levert een scheidsrechter, Dojo Ikigai levert een vechter en dan is er nog een vechter woonachtig in Zoetermeer die traint in Schiedam.

Het team vechters, scheidsrechters en trainers, werd aan het eind van de training verrast door het Zoetermeerse bedrijf NLExpo met trainingspakken. Door dit mooie gebaar kan het team, dat van verschillende dojo’s komt, als 1 team voor de dag komen in Turkije. De NKA/IFK hoopt dat er na dit E.K. nog veel toernooien, zoals het W.K. volgend jaar mei in Valencia, mogen volgen waar de trainingspakken kunnen worden gedragen. Heel TeamNL bedankt de directie van NLExpo voor deze gulle gift.

Peutz, ook gevestigd in Zoetermeer, heeft een bedrag ter beschikking gesteld zodat de bond een bijdrage in de verblijfskosten voor de vechters kon geven. Ook deze directie word bedankt door TeamNL.

Nu komen er nog 2 weken waarin het team hard traint om daarna op woensdag af te reizen naar Istanbul waar op vrijdag het toernooi begint.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden