Geslaagde examens bij Kai Sei

De geslaagde judoka
Foto: Stichting Budo Kai Sei

Afgelopen zaterdag waren de halfjaarlijkse examens bij Budoschool Kai Sei. Het was een spannende, maar bovenal gezellige en fijne dag. Opnieuw een groot aantal van uiteindelijk 62 kandidaten gingen op voor een hogere graad.

Het was wederom een uitdagend programma door de meerdere budodisciplines, het grote aantal kandidaten en de samenstelling daarvan. In totaal hebben 2 kickboksers, 22 judoka en 38 karateka deelgenomen aan de halfjaarlijkse examens.

Wat deze examendag, naast de grote opkomst, toch ook extra speciaal maakte, was de deelname van een tiental “bijzondere” kinderen aan het examen I-karate of G-judo. Zij hebben laten zien dat er bij Kai Sei niet gekeken wordt naar de beperkingen, maar juist naar de mogelijkheden. Kai Sei No Limits!

De geslaagde karateka gele en oranje band

Hoewel de dag voor de diverse examens anders was ingedeeld, volgt een uitslag per discipline.

De geslaagde kickboksers

Voor kickboksen zijn geslaagd: Daylin Lekx voor gele badge (5e kyu) en Dylan Driessen voor blauwe badge (2e kyu). Bij het judo deden 22 kandidaten examen. Geslaagd voor 6e kyu met oranje slip is Daniel Travlos. Voor 6e kyu met groene slip zijn geslaagd: Quinn van der Linden en Joël Scheffers. Voor 6e kyu met blauwe slip Stijn van Willigen. Voor de gele band, 5e kyu, zijn geslaagd: Nick van Lienden (G), Richard Nederpel, Jenna Oerlemans, Bas Reedijk, Isabella Sanches Moreira en Lester Spoel. De groene slip op gele band was er voor Ryan Leunissen. Caitlin Kap, Gwen Kap en Imre van Willigen zijn geslaagd voor de blauwe slip op hun gele band. Voor de oranje band, 4e kyu, zijn geslaagd: Noah van der Linden en Thomas Mounier. Tamar de Boer, Mika Onderwater, Tim Pribnow en Pim Teunisse zijn geslaagd voor 3e kyu en konden de groene band omknopen. Caitlyn Kruithof Kremer behaalde de blauwe slip op haar groene band. En voor de bruine slip op haar groene band is geslaagd Sterre van Willigen. Bij het karate waren de Inclusief-karateka meegenomen in het reguliere examen. Geslaagd voor wit/gele band: Djayden Molleman. Voor gele band, 8e kyu, zijn geslaagd: Izzy Caprino, Max van Gemeren, Keyan Ligthart, Amien Matasik, Kaya Ramadhan, Jens de Rijck, Jordan Ristie, Abel Sassen, Ruben Werner, Stijn Werner en Sophia Ziarmal. Geslaagd voor oranje band, 7e kyu, zijn: Damian Geway, Marlies Kraaijenbrink (I), Georgie Mladenov, Sanne Muijen, Roni Rachid, Noah Tran Van en Myrthe Wagenaar. Voor groene band, 6e kyu, zijn geslaagd: Timo Baert, Amalia Freitas Braeckman, Joost van der Ham (I), Owen Klipsteen, Yara Krul en Jayden Leunissen. Geslaagd voor blauwe band, 5e kyu, zijn: Leo Chi, Sharon Jap-A-Joe, Bas Reedijk (I) en Jayden Ruiz. Zes karateka zijn geslaagd voor de tweede blauwe band, 4e kyu: Milan Krul, Juliette van der Linden, de volledig visueel beperkte Michaël Moerman (I), Kyanu Peschier, Elise Reedijk (I) en Ruben Volmer. Voor de tweede bruine band, 2e kyu, is geslaagd: Tarek Azab. En tenslotte de hoogste bruine band, 1e kyu, was er voor Sven Akkermans. Hij kan zich gaan voorbereiden voor het 1e dan examen bij de Karate-do Bond Nederland.

De geslaagde karateka groene, blauwe en bruine band

Direct na het bekendmaken van de uitslagen werden de graden uitgereikt en kregen de geslaagde kandidaten ook een aantekening in het karatepaspoort van de Karate-do Bond Nederland (KBN) en het judopaspoort van de Judo Bond Nederland (JBN) en een officieel bondsdiploma. Budoschool Kai Sei kan terugkijken op een zeer geslaagde examendag en kijkt met veel plezier uit naar de volgende.

De geslaagde judoka

Ook interesse om (top) wedstrijdkarate, parakarate of andere budosporten te beoefenen, kijk op www.kaisei.nl. One Team, One Dream!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden