Dojo Hokori Meiyo naar EK Kyokushin karate in Turkije

Foto: Dojo Hokori Meiyo

Kyokushin karate bond NKA-IFK heeft 7 leden van de Zoetermeerse karate Dojo Hokori Meiyo geselecteerd om mee te doen aan het EK in Istanbul Turkije, dat plaatsvind eind maart 2020.

Samen met de 7 vechters reist er ook een coach en scheidsrechter mee van uit Zoetermeer. Om de kosten van deze reis te bekostigen verkopen de leden van de bond chocoladerepen en armbandjes. De opbrengst van deze verkopen wordt gebruikt voor het gehele team dat vanuit NL in maart afreist naar Turkije.

Dojo Hokori Meiyo organiseert op 12 januari a.s. van 11.00 tot 16.00 uur een sponsordag om ook de meereisende toeschouwers een bijdrage in de verblijfskosten te kunnen geven. Hopelijk word er zoveel bij elkaar opgehaald deze sponsordag dat er ook een bijdrage is in de kosten voor de vluchten.

De sponsordag bestaat uit verschillende lessen geven door de beste instructeurs van Nederland. Er worden Zumba lessen gegeven door de instructeurs Hilbert van Weissenbruch, Jean Paul Joseph en Stone Leijen-Tahapary. De Wereldkampioen Kickboksen in 2 klasse Juan Javier Barragan, neemt ook een les voor zijn rekening. Tevens zullen er karate lessen worden gegeven door Sensei Jacques van Roosmalen en Sensei Wesley Jansen. Wil je meer info over deze dag kijk dan op de Facebookpagina van Dojo Hokori Meiyo of mail naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden