Hardloopcursus Road Runners Zoetermeer

Foto: Road Runners Zoetermeer

Op 17 november aanstaande start een speciale hardloopcursus voor de gevorderde loper ter voorbereiding van de 20ste editie van de Noord-Aa Polderloop.

In een trainingscyclus van 12 weken werk je toe naar een persoonlijk record op de 10 of de 15 km tijdens de Noord-Aa Polderloop op zondag 9 februari 2020.

Hoe ziet de cursus er uit?

Vanaf 17 november krijg je 3 trainingen in de week onder begeleiding van gediplomeerde trainers. We bepalen je trainingsdoelstelling en je huidige wedstrijdsnelheid. Op basis van die snelheid maakt Road Runners een persoonlijk plan waarin je ambitie, motivatie en potentie (AMP) wordt vastgelegd. In groepstrainingen gaan ze samen met jou het plan uitvoeren, met persoonlijke begeleiding en feedback. Ze zullen gedurende de cursus een vijftal wedstrijden op de zondag lopen om de voortgang te meten.

De trainingen starten op de dinsdag- en donderdagavond om 19:30 en zaterdagochtend om 9 uur vanuit het gezellige clubhuis van de Road Runners Zoetermeer aan het Lange Land met alle voorzieningen (kleedruimte, douches en mogelijkheden voor sportmassage).

Het is een serieuze aanpak die uiteraard met enige lichtvoetigheid wordt gebracht. Wij streven ernaar dat elke deelnemer op zondag 9 februari een persoonlijk record kan lopen.

De kosten bedragen € 50,- (€ 42,50 voor RRZ leden) en is inclusief het startbewijs voor de Noord-Aa Polderloop 2020. Het is van belang dat je het ingangsniveau aankunt. Meedoen is zinvol als je in staat bent om 30 minuten (voor de 10 km) of 60 minuten (voor de 15 km) aan één stuk door hard te lopen.

Dus loop je al een tijdje hard en ben je op zoek naar de volgende stap? De volgende stap als “een snelle(re) 10 km” of “uitbreiding naar 15 km” of “sneller dan m’n schoonvader” of “net zo snel als m’n dochter”? Dan is de hardloopcursus van de Road Runners Zoetermeer wat voor jou.

Meer informatie en inschrijven: https://roadrunnerszoetermeer.nl/hardloopcursus-wedstrijden/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden