Eerste KBN Para-karate toernooi verzorgd door Kai Sei

Foto: Stichting Budo Kai Sei

Zeven karateka van Budoschool Kai Sei hebben afgelopen zondag deelgenomen aan het eerste KBN Para-karate toernooi. Ook karateka uit Roermond en Harderwijk waren afgereisd om aan dit eerste toernooi deel te nemen, wat resulteerde in een totaal aantal deelnemers van 12 enthousiaste en gemotiveerde sporters.

Voor Kai Sei was het eerste officiƫle optreden in Nederland niet onverdienstelijk. Marlies Kraaijenbrink werd eerste in de categorie verstandelijk beperkt met buddy, clubmaatje Jesse de Ruiter werd derde.

Elise Reedijk, uitkomend in de categorie verstandelijk beperkt en ASS, werd tweede en derde in de open klasse (waarin iedereen tegen elkaar uitkwam). Michaƫl Moerman werd eerste in de categorie volledig visueel beperkt en Iske Hagedorn tweede in de categorie rolstoelen. Voor Joost van der Ham en Noah Tran Van was er respectievelijk een eerste en een tweede plek in de categorie ASS -10jaar.

Kai Sei kan terugkijken op een fantastische dag, de onderlinge sfeer en saamhorigheid was geweldig. One Team, One Dream! Ook interesse om (top) wedstrijdkarate of andere budosporten te beoefenen, kijk op www.kaisei.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden