Kennismakingscursus wandelen Road Runners Zoetermeer

Foto: Road Runners Zoetermeer

Wil jij graag starten met wandelen, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Road Runners Zoetermeer start vanaf zaterdag 5 oktober met een kennismakingscursus wandelen.

Wandelen is ontspanning, het is een eenvoudige en laagdrempelige manier om te werken aan het verbeteren van je conditie. Het wordt nog leuker als je dit samen met anderen kunt doen. Met de kennismakingscursus wandelen van de Road Runners ontdek je niet alleen hoe leuk wandelen is, je leert ook de omgeving en andere wandelaars kennen.

De cursus is bestemd voor iedereen. Voor de beginnende wandelaar die iets aan zijn conditie wil doen, maar ook voor hen, die reeds eerder met de wandelsport hebben kennis gemaakt en al langere afstanden kunnen wandelen. Ervaren, gediplomeerde trainers verzorgen de trainingen.

Wandelen…? Ja gezellig

De trainingen duren in het begin ongeveer een uur en aan het eind van de cursus, naarmate de afstanden groter worden, anderhalf tot twee uur. Op woensdagavond en zaterdagochtend kunt u ook de wandelschoenen aantrekken.

De cursus duurt 10 weken en kost € 30,- en € 10,- lidmaatschap/verzekering Koninklijke Wandelbond Nederland. Voor € 40,- ben je dus 10 weken 2x per week lekker sportief bezig.

Inschrijven kan via https://roadrunnerszoetermeer.nl/kennismakingscursus/ of op de eerste dag van de cursus, op zaterdag 5 oktober vanaf negen uur in het clubgebouw van de Road Runners Zoetermeer aan het Lange Land 14 in Zoetermeer. Betaling gebeurt via een eenmalige machtiging.

In het clubhuis is douche- en omkleedgelegenheid. Tijdens de cursus wordt uitgebreid aandacht besteed aan de warming-up en cooling-down met de bijbehorende rek- en strekoefeningen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden