ALTV-ers Mats en Danill Nederlands kampioen Padel

Foto: ALTV

Afgelopen weekend Organiseerde de Nederlandse Padelbond voor de derde keer de Nationale kampioenschappen. In Amsterdam werden ALTV-ers Mats Groen en Danill van Dijk Nederlands kampioen in de categorie junioren tot 14 jaar.

De Nederlandse Padelbond introduceerde in december het Rising Stars programma. Onder leiding van bondscoach Pjotr van Dalfsen gaan padel talenten samen trainen om zich zo verder ontwikkelen en elkaar te versterken. Zowel Mats Groen als Danill van Dijk, maar ook Kai Groen, verliezend finalist, komen nu in aanmerking voor deze nationale selectie.

Aanstaande zaterdag speelt het eerste mixedteam de eerste wedstrijd in de finalepoule die moet leiden naar het Nederlands kampioenschap. Dankzij het behaalde kampioenschap heeft het team zich gekwalificeerd voor het eindschema van het landskampioenschap voor Topklasse zaterdag kampioenen. Tegenstander is TV de Hout uit Alkmaar en zij zullen waarschijnlijk met veel supporters komen. In dat team spelen de ALTV-trainers Andre de Mos en Susanne Esser. Reden voor veel jeugd om het team te komen aanmoedigen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0