WVZ zwemmertjes vragen uw hulp bij UNICEF actie

Foto: WVZ

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: WVZ heeft jullie hulp nodig. Aankomend weekend is de Ranomi Cup in Den Haag. Na de finale op zondagochtend 7 april wordt de finale van de Nationale Arena Club Meet gehouden.

Tijdens deze finale verschijnen minioren (de jongste wedstrijdzwemmers) van 16 clubs uit Nederland aan de start om uit te maken wie de beste club van Nederland is. De Zoetermeerse zwemvereniging WVZ is één van de teams die zich hiervoor geplaatst heeft en mag strijden om de titel ‘Beste zwemclub van Nederland’.

UNICEF actie

Net als afgelopen jaar is de Nationale Arena Club Meet gekoppeld aan UNICEF. Elk team kan via de speciale ‘Help Mee pagina’ van UNICEF een profiel aanmaken en geld inzamelen. Het team dat het meeste geld inzamelt, wint een clinic van Ranomi Kromowidjojo bij de eigen club.

Dit is de droom van elk wedstrijdzwemmertje en daarom zijn wij op zoek naar jouw hulp. Met jouw donatie steun je én een goed doel én help je de minioren van WVZ om kans te maken op een clinic door topzwemster Ranomi Kromowidjojo.

Dus: draag jij WVZ een warm hart toe, doneer dan via deze link. De club die het meeste geld inzamelt wint de clinic. Deel dit bericht en maak de droom waar van onze 18 jonge zwemmertjes om deze clinic door Ranomi te winnen. Heel veel dank voor jullie hulp!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0