Feestelijke Winteropening in SnowWorld Zoetermeer

Foto: SnowWord Zoetermeer

Op zaterdag 20 & zondag 21 oktober aanstaande viert SnowWorld Zoetermeer op feestelijke wijze de start van het nieuwe winterseizoen. Dé ideale kick-off van het winterseizoen voor de gehele familie. Zowel zaterdag als zondag worden er van 10:00 tot 17:00 uur vele leuke activiteiten georganiseerd. Jong of oud, beginner of gevorderd, voor iedereen is er wat te doen. Ook als je alleen een kijkje wilt nemen ben je van harte welkom.

Nieuw dit jaar is de stempelkaart voor € 12,50 met maar liefst 10 activiteiten. Eén van de activiteiten is een proefles of 1 uur vrij skiën of snowboarden inclusief materiaal. Met de stempelkaart kun je ook een rondje mee op de elektrische sneeuwscooter, op de foto met de Pistenbully, een workshop apfelstrudel maken volgen, 1 uur tubegliden en nog veel meer…

Op locatie maak je kans op mooie prijzen, krijg je 10% vroegboekkorting op een cursus, worden er diverse clinics door partners van SnowWorld verzorgd en shop je een wintersportoutfit met maar liefst 50% korting tijdens de magazijnverkoop van Duijvestein Winterstore.

Voor € 12,50 kun je deelnemen aan maar liefst 10 verschillende activiteiten, zowel in de sneeuw als daarbuiten.

Voor de kids zijn er een heleboel leuke gratis activiteiten. Clown Jovel zal zijn magische trucs uit de kast halen, er staat een springkussen voor de deur en de kids kunnen geschminkt worden. Ook is er een speurtocht door het pand uitgezet en staat het Burton Riglet Park er voor de kleintjes om op speelse wijze kennis te maken met het snowboarden. Om het af te toppen krijgen de kids ook nog een gratis suikerspin mee naar huis.

Tijdens de Winteropening zet SnowWorld zich in voor kinderen met een spierziekte voor de Wintertijd Challenge van Spieren voor Spieren en jij kan helpen! Voor € 1,- koop je een super leuke ballon, voor € 1,- doe je mee aan de skibroekhangen challenge, waar mooie prijzen te winnen zijn of doneer van 13 t/m 28 oktober € 1,- extra bovenop je skipas. Alle beetjes helpen.

Om de start van het nieuwe winterseizoen echt goed in te luiden, is er op zaterdag 20 oktober vanaf 17:00 uur een groot après-ski feest: Das MEGA Winterfest! Alle ingrediënten om de echte après-ski en Tiroler feeling te krijgen zijn aanwezig: glühwein, party dj’s, bratwurst, sneeuw en feestzangers.

Tickets zijn te bestellen via www.dasmegawinterfest.nl, VOL=VOL!

Kom jij ook de winter aftrappen bij SnowWorld?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen