ALTV Open Dag

Foto: ALTV

De Zoetermeerse tennisvereniging ALTV, gelegen in het Vernedepark, houdt zondag 25 maart een grote Open Dag.

Vanaf 10.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur in de middag is iedereen welkom en zullen er tal van tennisdemonstraties en andere activiteiten te beleven zijn.

De officiële opening van de Open Dag en daarmee van het buitenseizoen zal om 12.00 uur gedaan worden door locoburgemeester en wethouder Robin Paalvast. Hij zal een aantal rally’s spelen met Dainah Cameron.
Dainah heeft haar jeugdopleiding doorlopen op ALTV en behoort inmiddels tot de nationale top. Vorig jaar werd zij verliezend finalist en dus tweede bij de Nationale indoor kampioenschappen in Rotterdam. Dainah, die nog altijd lid van ALTV is, zal daarna een demonstratiepartij spelen en vervolgens een clinic verzorgen voor de aanwezige jeugd. Voordat zij naar huis gaat heeft zij beloofd ook nog even handtekeningen uit te delen.

Dainah Cameron

ALTV heeft een grote en bloeiende jeugdafdeling. De jongste tennissers zijn 4 jaar oud. In de ochtend uren spelen de aller jongste hun competitie, hetgeen voor ouders met jongen kinderen ongetwijfeld heel leuk zal zijn om te zien. Aan de hand van demonstratietrainingen zullen ook de vele wat oudere talenten zich laten zien en daarnaast is ook meer dan genoeg aandacht voor de oudere tennisser die graag fit wil blijven. Speciaal voor hen is er later op de middag een demonstratie van ‘fittennis’.

Vanaf 12.00 uur kunt u ook nader kennismaken met padel. De snelst groeiende racketsport van dit moment. ALTV beschikt over één padelbaan en naast wat demonstraties zult u ongetwijfeld even zelf kunnen ervaren wat padel is.

Kortom 25 maart wordt een tennisfeest bij ALTV-Zoetermeer voor jong en oud. Het is de uitgelegen kans om nader kennis te maken met de oudste tennisvereniging van Zoetermeer aan de Dr. J.W. Paltelaan in Zoetermeer. U bent van harte welkom.

Reacties

article
15870
ALTV Open Dag
De Zoetermeerse tennisvereniging ALTV, gelegen in het Vernedepark, houdt zondag 25 maart een grote Open
https://zoetermeer.nieuws.nl/sport/15870/altv-open-dag/
2018-03-12T19:54:16+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/397/2018/03/12195306/Dainah-Cameron-kopie.jpg
Nieuws, Sport