Sportsclub Sushiho presteert tijdens de Yüjin Cup

Foto: Sportsclub Sushiho

Sportsclub Sushiho heeft op 10 februari jl. met 14 vechters deelgenomen aan het leuke nieuwe toernooi Yüjin Cup.

Een top prestatie is geleverd door de meiden. Alle deelnemende meiden (op één na) een eerste plek behaald. De ene jongedame had de pech om met een teamgenoot in de poule te zijn ingedeeld.

De sportclub had wederom veel supporters die alle vechters hebben aangemoedigd. Het waren spannende wedstrijden en een goede sfeer. Leuk ook de strijd op de mat tegen andere sportscholen. Natuurlijk wilde onze sporters niet verliezen, maar voor en na de wedstrijden hoort een mooie Kyokushin “vriendschap” erbij. Zoals het hoort.

Senpai Francis was de scheidsrechter, Sensei Priscilla, Senpai Erwin, Senpai Ferry en Michel de coaches en Ron was erbij voor de nodige ondersteuning. het begeleidingsteam en de supporters zijn trots op de vechters van Sportclub Sushiho. Het is goed om de vooruitgang op de mat te zien en het positief samen sporten met elkaar.

De eerste plaatsen zijn behaald door:

  • Jeugd: Elise, Lyanne, Maureen, Merel, Aimee, Liv, Mischa en Kayleigh.
  • Volwassen: Willem

Tweede plaatsen zijn behaald door:

  • Jeugd: Cathelijne, Jayden en Sem

De derde plaatsen zijn behaald door:

  • Jeugd: Kenley en Stijn

Nu op naar het zelfgeorganiseerde toernooi op 3 en 4 maart. Het beloven mooie partijen te worden met internationale vechters. Wilt u deze toppers zien vechten kom dan kijken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen